موانع رایج در راه به دست آوردن موفقیت و راهکارهای غلبه بر آنها
دوستان عزیز، امروز در سرآمد مقالهای را برایتان آماده کردهایم که بدون شک میتواند به دستیابی به موفقیتهای بیشتر در زندگی شما کمک کند. با روشن کردن راهکارهایی که افراد ناکام انجام میدهند، میتوانیم از اینکه خودمان را از انجام این اشتباهات بازداریم و به سمت موفقیت حرکت کنیم.
در زیر به برخی از مواردی که بر اساس تحقیقات انجام شده، افراد ناکام عمدتاً انجام میدهند، اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید تا این افراد ناموفق را بهتر بشناسیم و از انجام همین اشتباهات خودداری کنیم:
1-نفهمیدن ارزش زمان
افرادی که موفقیت نمییابند عمدتاً افرادی هستند که ارزش وقت خود را درک نمیکنند. شاید شما هم افرادی را میشناسید که به دلیل ناتوانی در مدیریت زمان، نمیتوانند به اهداف خود برسند و همواره وعدههای جدید میدهند که به نتیجه نمیرسند. مهارتهای مدیریت زمان، فراگیری هنر نگفتن “خیر”، و شناختن تعهداتی که باید بپذیرید، از جمله مهارتهایی هستند که میتوانند شما را به سوی موفقیت در هر زمینهای از زندگی هدایت کنند. بهتر است به این نکات توجه ویژه داشته باشیم.
“هر کارآفرین موفق میداند که زمان ارزشمندتر از پول است.” – ریچارد برانسون
2. انجام دادن کار هایی که با اهداف هماهنگ نیست
خوب دوستان، بیایید به سوی موضوع مهمی که هدف نام دارد برویم. بچهها، باید بدانید که هر چه هدف مهمتر باشد، در سلسلهمراتب ارزشهای شما بالاتر قرار خواهد گرفت و ارتباط شما با آن نظم و ترتیب بیشتری خواهد داشت. اما هر چقدر هدف کم اهمیت باشد، ارزشهای شما در سلسلهمراتب پایینتر خواهد بود و ارتباط شما با آن نظم و ترتیب کمتری خواهد داشت. بچهها، افراد ناموفق زیادی وجود دارند که به اشتباه مشغول به کار شدهاند، اما بهرهوری درستی ندارند. آنها بخشی از همه چیز هستند، اما کاری که انجام میدهند، با ارزشها و اهدافشان هماهنگ نیست.
“وقتی میدانید ارزشهای شما چیست، تصمیمگیری سخت نیست.” – روی دیزنی
3. هرگز پا به میدان نگذاشتن
افراد ناموفق کسانی هستند که با بدست آوردن نمرات ناپسند مشکلی ندارند و برای یافتن یک روش موثر برای مطالعه که به توانایی یادگیریشان کمک کند، زحمتی نمیکشند. شما میتوانید با استفاده از کمک معلم یا مشاور، برنامهریزی مناسبی انجام دهید که باعث افزایش هوش شما و بهبود نتایج شما خواهد شد. حتماً پیش آمده که در درسی ضعیف عمل کنید و نمرات پایینی بگیرید، اما دو راه حل برای این مسئله وجود دارد. میتوانید بیتوجه شوید و به همین شرایط ادامه دهید یا با تلاش و انگیزه بیشتری درس مورد نظرتان را مطالعه کنید و نتیجه بهتری کسب کنید. در اینجا شما برای رسیدن به اهداف خود تلاش کردهاید.
4- محدودیت های خودخواسته
بچهها، افراد ناموفق زیادی وجود دارند که تمایل به ابراز جملاتی همچون “من فقط با اعداد خوب نیستم”، “من از تحصیل بسیار متنفرم” و “من فکر نمیکنم بتوانم یک تجارت موفق داشته باشم” دارند. آنها محدودیتهایی را برای خود قائل میشوند و رفتار خود را بهانه میکنند. اما این فقط یک روش کمکاری است و هدفگذاری به اندازه کافی نیست که از دست ندهید. بپذیرید که شما فقط یک مجموعه از مهارتها و استعدادهای خاص برای کارهای خاص نیستید؛ آنچه زندگی از شما میخواهد این است که بیشترین بهره را از خودتان، برای خودتان و دیگران ببرید.
“شما با آنچه به آن اعتقاد دارید، همان چیزی هستید که هستید.” – اپرا وینفری
5. بی احساس بودن
افراد ناموفق هرگز هیچ نظری ندارند، نمیتوانند تصمیم بگیرند و از مرز عبور میکنند؛ آنها نادان هستند. اگر مستقیماً در ارتباط با آنچه میدانند، از آنها بپرسیم نمیتوانند مکالمه هوشمندانهای داشته باشند و ذهنی باز ندارند. آنها فکر میکنند همه باید زندگی را همانگونه که آنها میبینند ببینند. آنها نسبت به همه چیز بیتفاوت هستند. آنها نمیخوانند، از گذشته درس نمیگیرند و هیچ تلاشی نمیکنند تا چگونه خود را به بهترین شکل نشان دهند. حتی اگر آنها هرگز به بالاترین پتانسیل خود نرسند، این برای آنها مشکلی نیست زیرا در دنیایی پر از شگفتی و کنجکاوی توانستهاند راهی برای خسته شدن پیدا کنند. بیعلاقگی یک قاتل خاموش است. چیزی را پیدا کنید که به آن علاقه دارید، حتی اگر برای آن پول دریافت نکنید.
6- بهانه گیری
افراد ناموفق افرادی هستند که برای انجام کارها و نبایدهایشان دلیل و منطق میآورند. آنها فاقد تخیل هستند و همیشه راههایی برای توجیه اینکه چرا نباید چنین چیزی وجود داشته باشد یا چرا چنین کاری را انجام ندادند مییابند، اما آنها هرگز واقعاً تلاش نمیکنند. بهترین راه حل برای این کار این است که وقتی میخواهید بهانهگیری کنید، ذهن خود را متوقف کنید و موتوری را که همه چیز را روشن کرده یعنی ذهنتان را دوباره روشن کنید.
دیدگاهتان را بنویسید